Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Стовп'язька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04361597) був реорганізований і увійшов до складу Дівичківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Стовп’яги
Переяслав-Хмельницький район, Київська область

Весняну толоку розпочато

Чистий населений пункт насамперед показник культури мешканців,які живуть у ньому – наголошує сільський голова Т.Девко

Сільський голова закликає всіх керівників установ, які розташовані на території сільської ради, спільно з колективами прибрати території прилеглих до їхніх установ. Також запрошує небайдужих мешканців сільської ради організувати прибирання біля своїх садиб. У межах весняної толоки на території сільської ради відбуватимуться не тільки заходи з поліпшення благоустрою сіл сільської ради, а й збереження та збільшення зелених насаджень.

Саме 24.03.2017 року працівники апарату сільської ради за ініціативи депутата сільської ради Ядченка К.І. та при підтримці майстра Ржищівського лісгоспу Сича С. В. провели висадку близько п’ятисот саджанців сосни.

Сергій Сич розповів та показав, як за допомогою ручного інструмента - меча Колесова, винайденого ще понад 130 років тому, правильно висаджувати молоді деревця в грунт. Учасники заходу відчули, якою нелегкою, але благородною є праця лісівників.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua