Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Стовп'язька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04361597) був реорганізований і увійшов до складу Дівичківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Стовп’яги
Переяслав-Хмельницький район, Київська область

Село моє - найкраще на землі

Цьогоріч селу Стовп»яги виповнюється 395 років з дня заснування.

Святкування пам’ятної дати відбулося у неділю, 4 червня, у день Святої Трійці. 

На площі біля будинку культури зібралося багато стовп»яжчан та гостей села.

Розпочали свято учасники самодіяльного колективу «Берегиня». Затим ведучі заходу (художній керівник  сільського  будинку культури Дарія Білозуб та вчителька місцевої школи Алла Лазенко) розповідають присутнім факти з історії свого села і запрошують на сцену сільського голову Тимофія Девка, який  привітав односельців, та вручив чимало подяк односельцям, а воїнів АТО відзначив грошовою винагородою в розмірі 500 грн. кожного.  

Діти в українських костюмах  на вишитому рушнику  виносять запашний коровай, який виготовила жителька села  Дубович Ксенія і вручили його сільському голові .

Також на святі були присутні гості села:

Перший заступник голови Переяслав – Хмельницької райдержадміністрації Бобровнік Ю.В., член організаційного комітету 500-річчя Реформації Качан С.В.

На святі були відзначені подружні пари які прожили 60 років і більше разом, срібні ювіляри, найменші жителі села, а також  молоді пари які одружились. Випускників ДНЗ «Журавлик» також привітали на святі, директор ТОВ «Агротрейд Груп» Віталій Біленко вручив портфелики та подарункові набори.

На адресу односельців лунали музичні вітання від самодіяльного колективу “Берегиня”,  та інших артистів СБК.

Творчою майстерною під керівництвом Наталії Соколовою було проведено показ зачісок.

Для дітей були організовані ігри , атракціони церквою християн баптистів євангелістів, та пригостили дітей солодкою ватою та попкорном.

А далі на глядачів чекали смачна каша, конкурсна – розважальна програма та дискотека. Дискотека відбулася за підтримки  директора ТОВ «Агротрейд Груп» Віталія Біленка.

22.00 всі учасники святкування запустили в нічне небо небесні ліхтарики.  

Виконком сільської ради щиро вдячний всім жителям села та благодійникам за підтримкою яких відбулося свято.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua